Træning til virksomheden.

Virksomhedstræning og bevægelse

Vidste du, at I kan søge tilskud?

I kan søge om tilskud til sundhedsfremmende aktiviteter i form af fysisk træning, som kan forbedre jeres medarbejderes sundhed og mindske smerter.

https://at.dk/arbejdsmiljoearbejdet/arbejdsmiljoepuljen/sundhedsfremme/

Træning og bevægelse udført i arbejdstiden sammen med kollegaer kan mindske smerter i ryg, nakke, skuldre og arm samt have en række afledte positive psykologiske og sociale effekter. Selv få minutters træning kan give resultater!

Hos Støvring FysioCenter har vi stor kendskab og erfaring til træning og bevægelse med fokus på at øge medarbejdernes sundhed, styrke fællesskabet og give plads til sved, grin og gode oplevelser. Vi kan sætte netop det forløb sammen,  som giver mening for jeres virksomhed og medarbejdere.

Pausegymnastik: Pausegymnastik kan være godt på mange måder; det giver et ”break” i arbejdet, som øger koncentrationen og effektiviteten, når man går i gang igen, men man sikrer sig også få bevæget sig, og derved øger medarbejdernes velvære på stedet. Dette er med til at forebygge mange stillesiddende arbejdsskader og skavanker samt smerter og ømhed i muskler, sener og led.

Firmatræning: Firmatræning på virksomheden eller i Støvring FysioCenter lokaler.

Træningsvejledning: Vejledning i eget træningsrum så dine medarbejde med interesse herfor, kan modtage professionel vejledning og rådgivning i træning og få udarbejdet et program, som passer til den enkeltes medarbejders mål – Træningsrummet skal jo bruges!

Events: Events kan være med til at styrke fællesskabet og lade dine medarbejdere udfolde sig sammen. Dette udarbejdes i tæt samarbejde med Støvring FysioCenter og virksomheden.

Personaleforeningstræning: Personaleforeningstræning er et tilbud, som ligger under personaleforeningen, hvor det fx kan tage afsæt i holdtræning på virksomheden eller i Støvring FysioCenters lokaler; enten ugentligt eller som et aktivt indspark til et event.

Kontakt:
Fysioterapeut Maria Grøn, mgr@stfysiocenter.dk for nærmere aftale.