Mød vores professionelle personale.

Vi har et uddannet og erfarent personale bestående af 9 fysioterapeuter, der alle tilbyder den rette behandling og vejledning på et højt fagligt niveau. Vi ønsker at give alle vore klienter den mest optimale og effektive behandling gennem stærke værdier som professionel faglighed, høj kvalitet og forståelse for det enkelte individ.

9 Fysioterapeuter

i vores center

+50 alsidige hold

hver eneste uge – også et til dig.

Derfor sørger vi også altid for at uddanne os løbende og konstant holde os opdaterede på ny viden inden for vores felt, ligesom vi gerne bruger hinanden som sparringspartnere. Gennem en stor passion for vores fag og et højt fagligt engagement tilbyder vi dermed en grundig forundersøgelse, et effektivt behandlingsforløb samt professionel rådgivning – alt for at sikre den mest optimale og effektive behandling.

Hos Støvring FysioCenter er individet i fokus. Vi lægger stor vægt på en individuel behandling, således du som patient ikke blot overlades til dig selv med hensyn til genoptræning.

Det betyder, at du altid møder en fysioterapeut, der lytter til lige præcis dine behov. Vi starter altid et forløb med en grundig forundersøgelse, hvor vi lytter til dine problemer og får en forståelse for årsagen bag lidelsen. Derigennem kan vi sikre den helt rigtige behandling til dine behov.