Massageordning til firmaet.

Hvorfor er firmamassage en fordel for virksomheden?

Med en massageordning fremmer man medarbejdernes fysiske- og mentale sundhed samt giver dem mere energi, der i sidste ende vil resultere i et bedre og mere produktivt arbejdsmiljø.

Ordningen er fleksibel og sikrer, at der frit kan skrues op og ned for de komponenter, der er størst behov for. Derudover vil Støvring FysioCenters massører skabe rammen for en komplet behandling med brug af de rigtige massageteknikker.
Vi klarer administrationen og garanterer gode resultater og skræddersyer således en massageordning i samarbejde med jeres virksomhed, så den imødekommer behovene på netop jeres arbejdsplads.

Massageordningens betydning for virksomheden

En massageordning leveret af Støvring FysioCenter har 4 formål for jer som virksomhed:

1) At fremme afslapning og velvære (afspændingsmassage)

Afspændingsmassage virker generelt afslappende og udspændende på muskulaturen og egner sig derfor godt til behandling af hævelser og lette belastninger af bevægeapparatet eller som en pause fra en travl arbejdsdag.

2) At fjerne myoser og spændinger (fysiurgisk massage)

Fysiurgisk massage kan fjerne muskelspændinger og ophobninger af affaldsstoffer i muskulaturen, også kendt som myoser. Desuden kan fysiurgisk massage fjerne spændingshovedpine og andre skader, som relaterer sig til bevægeapparatet.

3) At mindske stress

Fysisk berøring som fx massage er godt til at forebygge stress, da berøring frigiver oxytocin i hjernen. Oxytocin er også kendt som kærlighedshormonet og er nødvendigt for vores sundhed og trivsel. Massage er derfor et godt middel til at holde kroppen i balance.

4) At fastholde dine medarbejdere

Massage på arbejdspladsen

Massøren kører til jeres arbejdsplads og giver behandling i arbejdstiden. I vælger selv antal timer, dage og tidsrum, der passer jer. Massøren har briks og olie med. Medarbejderne står for lagen og håndklæde.  Virksomheden sørger for at stille et lokale til rådighed. På den måde opnår I:

  • Bedste pris
  • Minimal administration
  • Adgang til jeres eget bookingsystem

Vejledende pris,  45 min.: 336,– ekskl. moms (afbud senest 24 timer før i bookingsystemet)

Med en massageordning fremstår arbejdspladsen mere attraktiv. Ønsker man at fastholde og tiltrække medarbejdere til sin arbejdsplads, er en attraktiv massageordning den rigtige løsning. Massageordningen skal være tilgængelig og billig for medarbejderne

Skattemæssige fordele for virksomheden

Da skatterådet i 2006 ændrede deres hidtidige praksis, betød det at arbejdsgivere har mulighed for at tilbyde deres ansatte en massageordning uden at medarbejderne bliver beskattet af ordningen.

Mulige ordninger:

  • Betalt af arbejdsgiver (Som en del af virksomhedens sundhedsordning kan man vælge fx at tildele sine medarbejder 1 x massage om måneden. Ønsker medarbejderen mere, kan dette tilkøbes direkte ved massøren, men igennem samme bookingsystem)
  • Bruttolønsordning (Arbejdsgiveren stiller massagebehandling til rådighed mod at medarbejderen går ned i bruttoløn svarende til massagens pris. På den måde opnår medarbejderen en besparelse på 35 – 42% afhængigt af medarbejderens skattesats. Her beslutter medarbejderen på årsbasis hvor mange klip de ønsker til massage, hvorefter dette trækkes fra.)
  • Dele betaling (Arbejdsgiver og medarbejder betaler 50/50.)

Kontakt:
Fysioterapeut Maria Grøn, mgr@stfysiocenter.dk for nærmere aftale.